Agenda

De NACGG organiseert jaarlijks een aantal bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn onder meer bedoeld voor het uitwisselen van actuele ontwikkelingen in onderzoek. De aankondigingen volgen hier op de website. Een overzicht en verslagen van voorgaande bijeenkomsten is te vinden in het archief.

Wetenschappelijke bijeenkomst NACGG

Op vrijdagmiddag 24 november 2017 wordt in Utrecht de jaarlijkse wetenschappelijke bijeenkomst gehouden van de NACGG. De bijeenkomst is bedoeld voor het uitwisselen van kennis over actuele ontwikkelingen ten aanzien van onderzoek, belangwekkende observaties of interessante meningen. Dit wordt gedaan aan de hand van korte mondelinge presentaties door indieners van abstracts. Daarnaast zullen een of meerdere gastsprekers uitgenodigd worden.

Abstracts voor de presentatie van onderzoek op het brede terrein van de Community Genetics en/of Public Health Genomcics kunnen tot en met 8 oktober 2017 worden ingediend via het abstractformulier.

Tijdens de pauze van de bijeenkomst vindt de Algemene Ledenvergadering plaats.

NACGG leden kunnen onderzoekers bij de jury voordragen voor de NACGG Innovatieprijs 2017 die aan het eind van de bijeenkomst wordt uitgereikt. Kandidaten kunnen ook door de jury geselecteerd worden uit de ingezonden abstracts