Agenda

De NACGG organiseert jaarlijks een aantal bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn onder meer bedoeld voor het uitwisselen van actuele ontwikkelingen in onderzoek. De aankondigingen volgen hier op de website. Een overzicht en verslagen van voorgaande bijeenkomsten is te vinden in het archief.

voorjaarsbijeenkomst 2022

Op vrijdag 20 mei 2022 organiseren we onze voorjaarsbijeenkomst van 13.00-17.00 uur bij La Vie in Utrecht en online. Het thema van deze bijeenkomst is ‘gentherapie’. In een interessant middagprogramma worden verschillende aspecten van gentherapie belicht door onder andere Prof. Martina Cornel en Dr. Jarno Hoekman. Het volledige programma wordt z.s.m. op onze website geplaatst. 

Tijdens de bijeenkomst zal ook de Leo ten Kate oeuvreprijs worden uitgereikt aan een gerenommeerd wetenschapper in ons veld, die binnen het wetenschappelijk onderzoek of anderszins op bijzondere wijze aandacht heeft gegeven aan community genetics en/of public health genomics.

U kunt deze middag zowel op locatie bij La Vie Meeting Center in Utrecht als online bij het programma aansluiten. Dit kunt u aangeven bij uw inschrijving via het inschrijfformulier. Accreditatie wordt aangevraagd bij de VKGN. We zien u graag op de 20e!

© 2022 nacgg.nl